Aardappelen

Wij brengen ook aardappels bij u thuis.

Een gezonde basis voor een lekkere maaltijd is de aardappel. En wat is er nu lekkerder dan een echte hollandse aardappel die zo bij de boer vandaan ’s avonds bij u op uw bord ligt. Wij hebben momenteel 5 soorten aardappels waar u uit kunt kiezen, de Frieslander, de Nicola, de Eigenheimer, de Bildstar en de Bonken. De Frieslander en Bildstar zijn een vrij vastkokende aardappels en de Eigenheimer een kruimige, perfect voor stamppot. De Nicola is een heel stevige vastkoker, daar kan eigenlijk niets mis mee gaan, heelijk om op te bakken. De Bonken is een frietaardappel, groot van formaat.

U kunt ze het beste op een donkere en koele plek bewaren want dan blijven ze beslist goed van smaak en kwaliteit. Wij komen 1x in de twee weken, wij leggen de aardappels bij uw voordeur en doen een betaalkaart door de deur. De bezorging is gratis. Wilt u de bezorging stopzetten of wilt u meer of minder aardappels de volgende keer dan kunt u even een mailtje sturen via de website. Klik hier voor het bestellen van de aardappels. De prijzen van de aardappels zijn niet het hele seizoen gelijk, dat heeft uiteraard te maken met de tijd van het jaar en met de oogst. 

Prijzen aardappelen van de boer

U kunt momenteel kiezen uit 5 soorten: Bildstar of Frieslander (vrij vastkokend), de Eigenheimer (kruimig), de Nicola (heel vastkokend) of de Bonken (groot formaat, geschilt als frietaardappels).
De prijzen van aardappels worden aangepast aan de marktprijs. Momenteel zijn de aardappels erg duur zoals u ook in de supermarkt kunt zien. Deze zullen over enkele weken waarschijnlijk gaan zakken. Al onze aardappels komen van Nederlandse boeren.

  • Frieslanders per 5 kg. € 6,00 en per 2,5 kg. € 3,25.
  • Nicola per 5 kg. € 6,00 en per 2,5 kg. € 3,25.
  • Bildstar per 5 kg. € 6,00 en per 2,5 kg. € 3,25.
  • Eigenheimer per 5 kg. € 6,50 en per 2,5 kg. € 3,50.
  • Bonken (frietaardappel, groot formaat) per 5 kg. € 6,00 en per 2,5kg. € 3,00.

Al onze aardappels zijn van Nederlandse bodem.

Als u nog geen klant bent, kunt u hier bestellen.

Als u al klant bent, kunt u gewoon een mailtje sturen met uw bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aardappelinkist